*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.
Knisperende warmte

Grijpt u graag terug naar het gezellige gevoel van een haardvuur of kachel? Van Clapdorp Verwarming is al meer dan vijftig jaar uw warmtebron in het Waasland. U kiest bij ons uw inbouwhaard op aardgas of hout. Of u gaat voor de charme van een kachel. U vindt ze in onze toonzaal in diverse uitvoeringen, op hout, gas of stookolie. En wat dacht u van een speksteen-, pellet- of kolenkachel?

Wij hebben voor u een waaier van merken in huis zoals Saey, Nestor Martin en Flandria. Maar o.a. ook Well Straler, Olympia en Barbas vindt u in ons assortiment terug.

 

Stipt onderhoud

U rekent op onze snelle service. Koos u uw pronkstuk uit onze toonzaal? Dan houden wij eraan die zo snel mogelijk, en op vakkundige wijze, te installeren in uw woning.

Het is daarnaast belangrijk uw kachel of haard regelmatig te onderhouden. Zo bent u zeker dat uw toestel geen schade oploopt en blijft het rendement van uw toestel optimaal. Wij soigneren uw warmtebron op vakkundige wijze. U bent gerust: met ons jaarlijks onderhoud blijft uw vuur op volle kracht en op veilige manier branden.

Ook voor wisselstukken of een herstelling van uw haard bent u bij ons aan het goede adres. Uw wisselstuk wordt altijd snel geleverd. Wij zorgen er dus voor dat u in een wip weer in de warmte zit.

 

Op hete kolen

Op zoek naar een leverancier voor uw steenkolen? Van Clapdorp Verwarming levert u kolen van hoogwaardig antraciet. U koopt ze in zakken van 10 of 25 kg of wij leveren ze los. Zo stookt u beter en minder duur.

 

Snel naar Van Clapdorp Verwarming: uw kachel- en haardspecialist in het Waasland.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review